First connect with server...

prooi

NRU Member
Joined
20 Oct 2012
Messages
551
Likes
0
Points
16
Location
Holland
#1
Does someone have the same problem as me,when i connect to BF2 server....it takes about 30 seconds with a message as cant connect
the second time it goes ok.....is this a punkbuster problem or my computer


thanks Regards Jack
 

nao07

NRU Member
Joined
19 Sep 2012
Messages
755
Likes
27
Points
38
Location
france , ardeche
#4
Re : First connect with server...

i do not know if i have the same problem as you ,,
but i also must i connect 2 times to the first connection i will post ,( the server is full try again later ),even if the server is not full ,and the second connection is good ..........
 
Joined
4 Aug 2012
Messages
1,082
Likes
0
Points
46
#5
me too sometimes 1st connect fail then second on ? i am on windows xp lol .

hi nao07 now that is strange :) its good that you can get on second time :)
 

nao07

NRU Member
Joined
19 Sep 2012
Messages
755
Likes
27
Points
38
Location
france , ardeche
#6
Re : First connect with server...

i'm on windows 7 pro ,before i was on windows 7 but i had problems this message is displayed ( that windows 7 is not conform ) ,and what i do always the same message so i had to intall windows 7 pro ,,from computer side all is well except for the connection bf2 still requires 2 times ...........
 

prooi

NRU Member
Joined
20 Oct 2012
Messages
551
Likes
0
Points
16
Location
Holland
#7
Re: Re : First connect with server...

i'm on windows 7 pro ,before i was on windows 7 but i had problems this message is displayed ( that windows 7 is not conform ) ,and what i do always the same message so i had to intall windows 7 pro ,,from computer side all is well except for the connection bf2 still requires 2 times ...........
ok so im not the only 1........second start is ok...think we got a learn with it
 

T11Medic

NRU Member
Joined
9 Apr 2012
Messages
286
Likes
0
Points
0
Location
Deutschland, ne?
#8
AW: First connect with server...

I have that too, I think it is the servers problem. Others work fine. But as it's not a big deal I thought of never mentioned it :D
 

nao07

NRU Member
Joined
19 Sep 2012
Messages
755
Likes
27
Points
38
Location
france , ardeche
#9
Re : AW: First connect with server...

I have that too, I think it is the servers problem. Others work fine. But as it's not a big deal I thought of never mentioned it :D
in fact as you t11medic i do not speak,but when i saw this thread ,why not suddenly ,,,,
.............and maybe our red head honcho of the servers have a solution ? .................
 
Last edited:

hock1809

New Member
Joined
16 Feb 2013
Messages
11
Likes
0
Points
1
Location
UK
#11
Re: Re : AW: First connect with server...

I get it on windows 8, I think it s my computer asking "are you sure you want to be humiliated again" lol
 

genozide

New Member
Joined
15 Mar 2012
Messages
492
Likes
0
Points
0
#14
Medic vs Loeft. Fatality

[video=youtube;AXTOT9G95tI]https://www.youtube.com/watch?v=AXTOT9G95tI[/video]
 

samoz83

NRU Heed
Joined
15 Mar 2012
Messages
2,302
Likes
230
Points
138
#16
Heard this before and I'm pretty sure XP didn't have this problem, guessing it's all NT 6.x os's anyone on XP who has the prob?