bf3 admin

Discussion in 'Funny Videos, Pics and Screenshots' started by chip247, 28 December 2012.

  1. chip247

    NRU Member

    Joined:
    15 March 2012
    Messages:
    379
    Likes Received:
    0
    can someone check out my status trying to keep b2k server in order is difficult with no admin
     
  2. lakaelo

    NRU Heed

    Joined:
    15 March 2012
    Messages:
    3,975
    Likes Received:
    1,597
    your one the list so it must be working. possible it procon had a short "outtime" or you take the wrong comands lol hihi t-bag
     
  3. Mac

    Mac
    NRU Heed

    Joined:
    15 March 2012
    Messages:
    359
    Likes Received:
    8
    I had a look and reset you chip..did try to ask you in game but you didn't see it try again next time your in m8
     
  4. samoz83

    NRU Heed

    Joined:
    15 March 2012
    Messages:
    2,272
    Likes Received:
    221
    Remember to make sure there's no space after the name in Procon or it won't work ;)
     
  5. chip247

    NRU Member

    Joined:
    15 March 2012
    Messages:
    379
    Likes Received:
    0
    thnx gents, no sam it recognized the fmove command just said i didnt have necessary permission to perform it!!
    trouble is m8 when players are moaning about balance & it was bad yesterday (if u look in my battlelog i had 16 defeats - 1 win lol) eventually they just start to leave.... & i was helpless because knowbody was in xfire or battlelog
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
Loading...